ابداع پلاستیک هایی با خاصیت رسانایی

forumبدون دیدگاه

محققان کانادایی در جریان تحقیق خود، روشی ابداع کرده اند که به زودی ساخت پلاستیک های نیمه هادی پایدار ، ارزان قیمت و قابل انعطاف را به واقعیت تبدیل می کند.

در این تحقیق با استفاده از یک واکنش ساده آب زدایی که تنها محصول جانبی آن آب است، روشی برای ساخت پلیمرهای کانجوگیت (پلاستیک هایی که همانند فلزات الکتریسته را هدایت می کنند) ابداع کرده اند.طبیعت از این واکنش میلیاردها سال و صنعت بیش از صد سال استفاده کرده است. این واکنش یکی از ارزان قیمت ترین و مناسب ترین واکنش ها برای محیط زیست در زمینه تولید پلاستیک است.

آب زدایی یک روش معمول برای ساخت پلیمرها است؛ پلیمرها زنجیره ای از مولکول ها یا مونومرهای تکرار شونده هستند که همانند یک قطار بهم پیوسته اند.طبیعیت از واکنش آب زدایی برای ساخت قندهای پیچیده از گلوکز و پروتیین ها و سایر بلوک های ساختمانی بیولوژیکی مانند سلولوز استفاده می کند. تولید کنندگان پلاستیک از این واکنش برای ساخت همه چیز از نایلون گرفته تا پلی استر استفاده می کنند.با این حال محققان همچنان در حال فعالیت برای تکمیل روش خود هستند و در عین حال تلاش دارند تا روش های سنتز آب زدایی را برای سایر طبقات پلیمرهای کانجوگیت بکار برند.نتایج این تحقیق در مجله Chemistry – A European Journal منتشر شده است.

5/5 - (2 امتیاز)
نوشتهٔ پیشین
مدرسه ای با شهریه متفاوت
نوشتهٔ بعدی
تاریخچه مدرنیزه ظروف یکبار مصرف

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.