با توجه به نتایج حاصل از ارزیابی، FDA استفاده از ظروف پلی استایرن را برای مواد غذایی بی خطر اعلام کرده است. همچنین FDA استایرن را به این دلیل که ممکن است به مقدار خیلی ناچیز به غذاهای پخته شده، فرآورده های لبنی یخ زده، شکلات، ژلاتین، فرنی و … منتقل شود به عنوان یک افزودنی غذایی تائید کرده است.
در واقع طبق ارزیابی هایی که صورت گرفته هر شخص به طور روزانه برابر با ۶/۶ میکرو گرم در معرض استایرن ناشی از استفاده از ظروف پلی استایرن قرار دارد که این مقدار ۰۰۰/۱۰ بار پایین تر از حد مجازی است که FDA تعیین کرده است.